WHAT I BOUGHT USING RM 50 E-PENJANA

By nuna almond - August 18, 2020



 Assalamualaikum wbt and good morning love !

Today i woke up early yall . Bangun2 je terus rasa nak tulis entry . Hmm so , did you guys had redeem the RM 50 ePenjana ? Those who didn’t redeem it yet , go go ! Go redeem it now ! Bcs the last date to redeem is on 24th Sept . And the last date to use the money is on 30th Sept .

I wanna show you guys what i have bought using this precious money . Yer la kan bukan senang nak dapat duit free ni . 

Oh yeahh , i use all of this money to shop at lazada ✌🏻

So the first item that i’ve bought was InPods !


If anyone yg nk beli boleh click here

Price - RM15.10

Really convenient because it is wireless! Colour dia pun lawa2 . Free usb cable for charging . You guys should try usha shop ni tau . Oh yeah , this is from china so biasalah lah dalam seminggu dua baru sampai rumah . Seller dia ship cepat je tapi sebab oversea kan biasalah .

Cara nak pasang dia senang je , buka je bluetooth kat fon then connect dengan inpods tu . Make sure ada bateri la inpods tu kalau tak , tak boleh connect . 

The second item is Smartwatch !



Boleh klik sini kalau nak beli

Price - RM 16.80

I don’t know why i bought this thing but no regrets . Dia boleh detect your heartbeat , access message , camera and many more . 

Cara pasang , you have to scan the qr code that was given using any qr code scanner apps in your phone , whatsapp pun boleh scan . Then akan ada apps yg dia suruh dl . After dh dl jangan lupa connect using bluetooth .

Ok tu je . Dua item je boleh beli sebab campur postage fee jadi mahal la . Actually , banyak benda yg menarik nak beli tapi sebab limit RM 50 je . Portable blender , portable sealer , humidifier fuhh last sekali beli dua benda ni 😅 

Share la yalls beli apa dekat comment 😙 i’m excited to know . 

Thanks for reading !

  • Share:

You Might Also Like

6 comments

  1. wah...comel2 lah barang nuna beli...suka sangat! tapi barang2 ni,
    Cuya takkan terfikir nak beli..hahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah cuya guna duit tu buat apa?

      Delete
    2. hah..tu kena baca entri kita ><

      https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/08/dapat-rm50-e-wallet-touch-n-go-and-aku.html

      Delete
  2. ehh comeil! both okay..AD pon memang tgh cari smartwatch..saja nak menambah koleksi..hehe..btw smartwatch tu ade gps tak?

    ReplyDelete
  3. muhammad solehuddinDecember 2, 2022 at 6:28 AM

    nice info!! can't wait to your next post!
    visit mine: muhammad solehuddin https://uhamka.ac.id/

    ReplyDelete